Virtuele training Sales without a handshake

 • vanaf 03 februari 2022

De uitdagingen waar we vandaag de dag mee te maken hebben, vragen om aanpassingsvermogen en een andere aanpak. Tijdens deze online en praktijkgerichte Training Sales without a Handshake, in 3 sessies van 2 uur, leert u stapsgewijs om een succesvol en gestructureerd verkoop- (en relatiebehoud)gesprek online te voeren.

 • Korte sessies
 • Plaats onafhankelijk
 • Interactief
Delen:

Virtuele Training Sales without a handshake

Sommige dingen hebben wij niet in de hand, zoals het Corona-virus. Daardoor kan het zomaar gebeuren dat u een periode de klanten niet kunt bezoeken. Wat betekent het voor de relatie dat u voornamelijk online contact heeft. In deze training leert u naast online verkoopgesprekken met bestaande klanten ook om online kennismakingsgesprekken met prospects te voeren.


Wat leert u tijdens deze training?
De uitdagingen waar we vandaag de dag mee te maken hebben, vragen om aanpassingsvermogen en een andere aanpak. Tijdens deze online en praktijkgerichte Training Sales without a Handshake leert u stapsgewijs om een succesvol en gestructureerd verkoop- (en relatiebehoud)gesprek online te voeren.

Hoe werkt Virtual Classroom?
De training is verdeeld over drie verschillende online sessies van twee uur. Tussen de verschillende sessies zit één week. In de training worden de do’s en don’ts van het voeren van online verkoopgesprekken besproken. Het luisteren naar de klant is ook in een online verkoopgesprek belangrijk. Leer daarom om de behoefte van uw klant beter te doorgronden en actief te luisteren. Daarnaast worden handvatten aangereikt om online verkoopgesprekken te structureren, sturen en leiden.

De volgende onderwerpen worden besproken in de training:

 • Het leggen van contact in een lastige periode + het online communiceren
 • Het bouwen aan een relatie en vertrouwen op afstand
 • Kweken van commitment voor de toekomst zonder commerciële insteek


Gratis toegang tot SalesBoks

Tijdens de training is er voldoende ruimte om vragen aan de trainer te stellen. Daarnaast krijgt u ook zes weken toegang tot de SalesBoks-app . Hiermee kunt u tijdens, voor en na de training aan de slag gaan. Hieronder lees je meer over de SalesBoks.

Het volgen van deze training zorgt ervoor dat de deal succesvol wordt. Zelfs zonder dat u elkaar in real life ontmoet. Door uw bekwaamheid en spreekwoordelijke rugzak vol vaardigheden sluit u de deal eenvoudiger, zelfverzekerder en overtuigender.

Persoonlijke ondersteuning

Na afsluiting van de training is de trainer per persoon 1 uur beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om via telefoon of e-mail praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

Uniek Sales Performance Systeem

SalesBoks


Bij het volgen van deze training ontvangt u een account voor SalesBoks om zes weken in de app te werken aan uw salesvaardigheden. SalesBoks is een Uniek Sales Performance Systeem (in de vorm van een app) ontwikkeld door Kenneth Smit dat elk moment van de dag gerichte ondersteuning in het salesproces biedt.

Door een combinatie van de hedendaagse technologie, gamification en de tientallen jaren salesexpertise van Kenneth Smit, stimuleert SalesBoks een doorlopende groei en een hoger resultaat. In de app zijn de volgende onderwerpen vertegenwoordigd:

 • Omzet : op basis van periodieke metingen stuurt Salesbosk op de gestelde targets
 • Afspraken : goede gesprekstechnieken zijn een vereiste voor succesvolle salesgesprekken
 • Afsluiten : adequate afsluittechnieken zijn noodzakelijk voor de continuïteit van het verkopen
 • Conversie : benut alle mogelijkheden van de offerte als salesinstrument
 • Marge : omzet is geen winst, hoe zorgt u ervoor dat u de nettomarge niet uit het oog verliest?

Over de prijs

 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Studie- en oefenmaterialen online
  In verband met de online lessen dient u het materiaal zelf te bestellen
 • BTW
  Op onze website worden alle prijzen exclusief btw weergeven. Op deze manier kunt u de prijzen goed vergelijken. Of u BTW moet betalen wordt uitgelegd onder het kopje BTW bovenaan de website.