Estate Planning

Alle opleidingen

Shutterstock 1283704273 removebg preview

Wat doet een Estate Planner

Gelet op de huidige tijd waarin ons beperking zijn opgelegd in het kader van de corona virus hebben wij van nagenoeg alle opleidingen online opleidingen ontwikkeld. Deze opleidingen hebben wij de naam Virtual Classes gegeven.

Een Virtual Class is een plek waar kennis delen op afstand mogelijk is. De trainer bepreekt de theorie, er is ruimte om vragen te stellen en om het gesprek aan te gaan. Daarnaast kan worden geoefend, bijvoorbeeld op momenten tussen de Virtual Classroom-sessies in. Daarna gaat u weer online en kunnen de antwoorden vergeleken en besproken worden. Ook uw medecursisten zijn online; U volgt de training echt met elkaar.

De sessies vinden plaats in MS Teams. Het is hiervoor niet nodig de app te downloaden; U kunt gewoon inloggen op uw browser via de link die u van ons krijgt.

Onze professional trainers zijn deskundig op het gebied van online lesgeven. Hun ervaring met de theorie en de praktijk gebruiken ze om u op afstand te coachen en motiveren. Zo haalt u alsnog uw leerdoelen, alleen op een iets andere manier. Voor opdrachten die u normaliter in groepjes zou uitvoeren, zijn alternatieven bedacht. Zo wordt het altijd een afwisselende en boeiende training.

Over onze trainers
Onze professional trainers zijn echte specialisten op het gebied van vermogensplanning. Hun doel: U zo goed mogelijk voorbereiden op de praktijk. Ze maken hiervoor gebruik van hun eigen praktijkkennis en de ervaring die ze hebben met Estate planning. Met het studiemateriaal als basis nemen ze u mee langs wet en regelgeving en de actualiteiten. Na afloop van deze opleiding beschikt u niet alleen over een gedegen theoretische basis, maar ook over praktische kennis en vaardigheden.

"Als Estate Planner zorgt u ervoor dat uw klant financiële rust heeft bij het overlijden van zijn of haar partner”

Leo Brunt gecertificeerd financieel planner (FFP) en Register Estate Planner (REP).

Leo Brunt
Leo Brunt

Alle virtuele opleidingen Estate Planning