085 - 0069031

Virtueel versnelde opleiding Financieel Planning Compleet

Bent u een financieel specialist die in een korte tijd van 2 maanden, alsnog of weer, klaargestoomd wil worden voor het Examen van 1 oktober 2021? Dan is deze opleiding echt iets voor u. Met deze bovenwettelijke opleiding behoort u tot een selecte groep die proactief van meerwaarde zijn voor de cliënt!

Na het volgen van deze virtuele opleiding FFP bent u in staat de financiële positie van uw cliënt te inventariseren, te analyseren en te adviseren. Naast de verdieping in kennis krijgt u tijdens deze opleiding ook de vaardigheden aangereikt om een en ander direct toe te passen in de praktijk.

 • Interactieve training met meerwaarde
 • Korte opleidingsperiode
 • Geen tijdsverlies aan reizen
Delen:
Over deze opleiding

Virtueel versnelde opleiding Financieel Planning Compleet (11dagen)

Bent u een financieel specialist die in een korte tijd van 2 maanden klaargestoomd wil worden voor het Examen van 1 oktober 2021? Dan is deze opleiding echt iets voor u. Met deze bovenwettelijke opleiding behoort u tot een selecte groep die proactief van meerwaarde zijn voor de cliënt!

Na het volgen van deze virtuele Opleiding FFP bent u in staat de financiële positie van uw cliënt te inventariseren, te analyseren en te adviseren. Naast de verdieping in kennis krijgt u tijdens deze opleiding ook de vaardigheden aangereikt om een en ander direct toe te passen in de praktijk.

Wat wordt er geleerd tijdens deze opleiding

De 11-daagse Opleiding FFP bestaat uit een interactieve voorbereiding op het FFP theorie- en praktijkexamen (assessment). Meer informatie over dit examen kunt u vinden op de website https://ffp.nl/lidmaatschap/opleiding/examen-doen/.

De inhoud van de lessen is gebaseerd op verschillende life-events. Naast theorie wordt u ook voorbereid op het assessment en volgt u een examentraining. Tijdens de opleiding is er voor u een uitgebreide vragendatabase beschikbaar.

Studiebelasting en vooropleiding

Gelet op de korte duur van de opleiding wordt wel tijdens de opleidingsperiode een forse tijdsinvestering van u verwacht.

De opleiding is namelijk op Hbo+ niveau en vergt, afhankelijk van kennis en ervaring, 15 tot 25 studie-uren per week (inclusief de virtuele lesdag van 6 uur). Het werken met de wetteksten financiële dienstverleningen is een onderdeel van de studie.

Voor deze opleiding is geen vooropleiding verplicht. Van de deelnemer aan de opleiding wordt enige kennis verwacht met betrekking tot de eigen woning en hypotheek, echtscheiding en pensioen.

Mocht u meer willen weten over de opleiding of de mogelijkheden van een maatwerk opleiding dan kunt bellen met Leo Brunt. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 085-0069031.

Wat u nog verder moet weten over deze opleiding

De virtuele trainingsdagen vinden plaats op doordeweekse dagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. De training bestaat uit 11 trainingsdagen.

Over de prijs

 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • BTW
  Op onze website worden alle prijzen exclusief btw weergeven. Op deze manier kunt u de prijzen goed vergelijken. Of u BTW moet betalen wordt uitgelegd onder het kopje BTW bovenaan de website.
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online voor u klaargezet en zijn bij de prijs inbegrepen.
Wat krijgt u bij deze opleiding

Studiemateriaal

Het studiemateriaal is speciaal voor deze virtuele Opleiding Financieel Planner Planner ontwikkeld. U ontvangt bij deze opleiding de volgende materialen:

- Digitale syllabus.
- De wetteksten Financiële Dienstverlening.
- Financiële calculator HP 10bII
- Benodigde uitspraken van de Hoge Raad en Kamerstukken.
- Een database met oefenvragen