Praktijkmodule CDD professional

  • vanaf 02 februari 2022

Na de e-learning van de CDD te hebben afgerond wordt bij deze driedaagse module de verbinding gelegd tussen theorie en praktijk.

  • Van theorie naar de praktijk
  • Actuele casuïstiek
  • Ontwikkeld door experts van International Compliance Partners
Delen:

Praktijk Module CDD professional

De driedaagse Praktijkmodule CDD Professional sluit aan bij de E-learning CDD Professional en leert u hoe professional judgement wordt ontwikkeld en toepast aan de hand van actuele en uitdagende casuïstiek.

Op interactieve wijze gaat u aan de slag met casussen die aansluiten bij de behandelde theorie in de e-learning. In deze module komen onder ander de UBO, PEP en organisatiestructuren aan bod. In kleine groepjes gaat u aan de slag met de materie. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen aan de ervaren trainer.


Doelgroep
De Praktijkmodule CDD Professional is bedoeld voor professionals werkzaam binnen financiële instellingen, maar zeker ook voor professionals werkzaam binnen andere Wwft-plichtige instellingen, zoals bijvoorbeeld accountancy en de advocatuur. Daarnaast is de praktijkmodule waardevol voor iedereen die nieuw is binnen het CDD-domein en zich verder wilt ontwikkelen op het gebied van CDD.

Opbouw
De praktijkmodule bestaat uit drie trainingsdagen verspreid over 3 weken. Na elke trainingsdag volgen een paar dagen waarin u het geleerde kunt laten bezinken en terugkoppelen aan de theorie van de E-learning CDD.