Algemeen

Over ons

Florens Opleidingen, gestart in april 2019, is onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep. Binnen deze groep bevinden zich bedrijven die gespecialiseerd zijn in opleiden, trainen en examineren. Bedrijven die tot de groep behoren zijn: Lindenhaeghe, Kenneth Smit, het Examenadviesburo, Match and More en Florens. Door de grote diversiteit van deze bedrijven zijn wij in staat om u gezamenlijk optimaal van dienst te zijn.

Bij Florens geloven wij in de lerende mens. Mensen die zich persoonlijk blijven ontwikkelen, presteren beter en hebben een positieve impact op hun omgeving. Wij helpen daar graag bij door mensen te enthousiasmeren, te motiveren en te activeren om het beste uit zichzelf te halen.

De focus van Florens ligt op de accountancy, boekhoud-, belastingadvies- en administratiekantoren en de daarbij behorende beroepsorganisaties. Florens is gespecialiseerd in het geven van praktisch toepasbare opleidingen. Ons opleidingsaanbod kunnen wij natuurlijk ook als maatwerk leveren.

De onderneming wordt geleid door Leo Brunt REP FFP CFP® Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 085-0069031 en e-mail l.brunt@florens.nl

Wilt u op de hoogte blijven van ons bedrijf of ons opleidingsaanbod schrijf u dan in voor onze Nieuwsbrief.