085 - 0069031
Praktisch toepasbare opleidingen voor de financiële branche

Over ons

Bij Florens geloven we in de lerende mens. Mensen die zich persoonlijk blijven ontwikkelen, presteren beter en hebben een positieve impact op hun omgeving. Wij helpen daar graag bij door mensen te inspireren, stimuleren en faciliteren om het beste uit zichzelf te halen.

Florens is opgericht door Leo Brunt. Leo zag dat door de automatisering in de financiële branche de rollen van medewerkers in de gehele beroepsgroep langzaam verschoven naar een coachende rol. Florens biedt deze opleidingen aan zodat deelnemers hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Over Leo Brunt

Leo Brunt heeft veel relevante werkervaring opgedaan als zelfstandig adviseur in financiële planning. Hij hield zich onder andere bezig met hypotheken, (echt)scheidingen en Estate Planning. Daarnaast was Leo Hoofd Opleidingen en trainer bij Lindenhaeghe Opleidingen.

‘’Door mijn kennis en werkervaring heb ik in de loop der jaren mijn passie, het overdragen van kennis en het praktisch toepasbaar maken in de praktijk, steeds verder ontwikkeld.’’

Leo staat bij diverse opleidingen van Florens zelf voor de klas. Ook verzorgt hij maatwerktrainingen. Deze past hij volledig aan op de opdrachtgever. Dit zorgt ervoor dat vakkennis toepassen in de praktijk nog beter gaat, omdat er concrete cases uit het desbetreffende bedrijf gebruikt kunnen worden.

’Het enthousiasmeren, motiveren en activeren van de deelnemer speelt hierbij een grote rol.’’

Wilt u persoonlijk contact opnemen met Leo? Stuur een mail via l.brunt@florens.nl of bel naar 085-0069031.

Relevante opleidingen:

  • Gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP®)
  • Register Estate Planner (REP)
  • Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)
  • Certified Trainer of NLP
  • Certified Master Practitioner of NLP
  • Certified Master Practitioner of Time Line Therapy™
  • Certified Master Hypnotist


Leo Brunt