085 - 0069031

Opleidingsaanbod virtueel Financieel Planner

Alle virtuele opleidingen

Shutterstock 1375976735 removebg preview

Virtueel opleidingsaanbod Financieel Planner

Welke modules zijn er binnen de opleiding financieel planner?

Algemeen

De nieuwe (modulaire) opbouw Financieel Planner (FFP) sluit aan bij een veranderende markt. Financieel adviseurs van nu willen zelf bepalen of ze kiezen voor een complete opleiding of losse module. Na afloop van de (complete) opleiding, kun u zich opgeven voor het FFP-examen. En bent u EFA-gecertificeerd? Dan kunt u een verkorte opleiding volgen.

Onze trainers gaan u helpen
Deze interessante opleiding tot Financieel Planner is een logische vervolgstap voor veel (hypotheek)adviseurs. Als Financieel Planner weet u als geen ander hoe moet worden omgegaan met complexe financiƫle vraagstukken. Daarbij draait het niet alleen om kennis maar ook de juiste manier van vragen stellen.

Studiebelasting

Een goede examenvoorbereiding kost tijd. Hoeveel tijd is van verschillende factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld: hoe zijn uw studievaardigheden? Bent u al bekend met (een deel van) de stof? Het aantal studie-uren kan dus per persoon sterk verschillen. Om toch een indicatie te geven is gemiddeld 270 uren voor de Opleiding Financieel Planner (FFP) Compleet reƫel.