Wat doet een Estate Planner

Bent u een Financieel Professional en wilt u zichzelf onderscheiden als specialist in advisering over vermogensverschuiving bij leven en/of overlijden? Dan is de Opleiding Estate Planning echt iets voor u.

Vermogen voor en na overlijden

Als Estate Planner geeft u uw klant inzicht in de financiële positie en inzicht in de mogelijkheden van het vermogen vóór en ná het overlijden. Met deze specialisatie behoort u tot een selecte groep professionals die weet dat dit onderwerp steeds belangrijker wordt in de advisering. De zesdaagse Opleiding Estate Planning behandelt theorie en praktijk en is gericht op Estate planning voor particulieren. U leert de vermogenssituatie van uw klant beoordelen vanuit civiel rechtelijk (juridisch) en fiscaal perspectief.


Over onze trainers
Onze professional trainers zijn echte specialisten op het gebied van vermogensplanning. Hun doel: U zo goed mogelijk voorbereiden op de praktijk. Ze maken hiervoor gebruik van hun eigen praktijkkennis en de ervaring die ze hebben met Estate planning. Met het studiemateriaal als basis nemen ze u mee langs wet en regelgeving en de actualiteiten. Na afloop van deze opleiding beschikt u niet alleen over een gedegen theoretische basis, maar ook over praktische kennis en vaardigheden.

"Als Estate Planner zorgt u ervoor dat uw klant financiële rust heeft bij het overlijden van zijn of haar partner”

Leo Brunt gecertificeerd financieel planner (FFP) en Register Estate Planner (REP).

Leo Brunt
Leo Brunt

Alle opleidingen Estate Planning