Alle virtuele opleidingen

Geen reistijd en plaats onafhankelijk
Shutterstock 701467699 removebg preview
Algemeen

Wat is een virtuele opleiding

Gelet op de huidige tijd waarin ons beperking zijn opgelegd in het kader van de corona virus hebben wij van nagenoeg alle opleidingen virtuele opleidingen ontwikkeld. Deze opleidingen hebben wij de naam Virtual Classes gegeven.

Een Virtual Class is een plek waar kennis delen op afstand mogelijk is. De trainer bepreekt de theorie, er is ruimte om vragen te stellen en om het gesprek aan te gaan. Daarnaast kan worden geoefend, bijvoorbeeld op momenten tussen de Virtual Classroom-sessies in. Daarna gaat u weer online en kunnen de antwoorden vergeleken en besproken worden. Ook uw medecursisten zijn online; U volgt de training echt met elkaar.

De sessies vinden plaats in MS Teams. Het is hiervoor niet nodig de app te downloaden; U kunt gewoon inloggen op uw browser via de link die u van ons krijgt.

Onze professional trainers zijn deskundig op het gebied van online lesgeven. Hun ervaring met de theorie en de praktijk gebruiken ze om u op afstand te coachen en motiveren. Zo haalt u alsnog uw leerdoelen, alleen op een iets andere manier. Voor opdrachten die u normaliter in groepjes zou uitvoeren, zijn alternatieven bedacht. Zo wordt het altijd een afwisselende en boeiende training.